top of page

BIOGRAFIE

De rockformatie HOUR ZERO komt uit het zuiden van Nederland en presenteerde zich halverwege 2013 aan de rockwereld met hun swingende rocksingle â€˜Flaggi'. Dit bleef niet onopgemerkt; zo speelde HOUR ZERO vorig jaar na het winnen van Parkstrijd op Parkfeest Oosterhout, één van de meest bezochte evenementen in West-Brabant. Voorgaande edities hielden namen als Golden Earring, Kensington, Racoon, Within Temptation, Direct en nog meer.  

 

HOUR ZERO reikt dus naar méér, meer shows, meer energie, meer passie en meer Zero's, jullie. HOUR ZERO is rauwe, onvervalste rock, met een dynamisch snijpunt door de aanwezigheid van frontvrouw Eva. Met 4 muzikanten sterk brengt HOUR ZERO een nieuw aandeel binnen de hedendaagse rockwereld. Maar uit wie bestaat HOUR ZERO?

 

- Eva Bouwmeester, 19 - frontvrouw, enthousiast, onvoorspelbaar, inspirerend.

- Tom Keijzers, 23 - geboren bassist, ankerpunt van de band.

- Menno Snel, 22 - drummer/backing vocals, gedreven beatmachine.

- Seth van Andel, 22 - gitarist, jarenlang openlijk muziekverslaafd.

 

HOUR ZERO is bij elkaar gekomen in oktober 2012 en werkt sindsdien aan het schrijven en componeren van eigen muziek. In de zomer van 2013 bracht Hour Zero twee singles â€˜Bright & Blue’ en â€˜Flaggi’ uit, die de band heeft opgenomen in studio Artichoque in Oisterwijk. In februari vorig jaar heeft de band haar laatste single â€˜Openhearted’ uitgebracht. Voor nieuwe fans een kans om de band te leren kennen! Toekomstplannen liggen er voor de band genoeg, ‘ambities kunnen namelijk nooit ver genoeg reiken’, aldus de leden.

 

Op korte termijn ziet HOUR ZERO zichzelf dan ook graag naamsbekendheid opbouwen binnen de muziekwereld en streeft de band naar het spelen op kleinere poppodia, concertzalen en festivals door Nederland heen. Componeren, shows spelen en het ontwikkelen van een professioneel resultaat is het doel. Dit alles, in combinatie met passie, plezier en jullie, onze Zero's.

 

Het is tijd.

 

HOUR ZERO

 

Zet deze speler aan om te luisteren terwijl je de site bekijkt!

bottom of page