top of page

Openhearted

'Openhearted', het meest recente nummer uitgebracht in 2014. Door de beperkte financiële mogelijkheden van HOUR ZERO is de single is compleet zelf geproduceerd, inclusief foto's en videoclip. 'Openhearted' begint in een droom en eindigt in de relatiteit. In de tussentijd wordt je wakker en besef je wat het waard is om te leven. I'M ALIVE. 

Bright & Blue

'Bright & Blue', het allereerste nummer wat HOUR ZERO ooit schreef. Uitgebracht in 2013. Bright & Blue vertelt het verhaal waar een constante worsteling tussen twee personen leidt tot tunnelvisie en het verlies van eigen mening. 'Bright & Blue' vertaald dit complot muzikaal als tekstueel, waar het complot uiteindelijk uitmondt in een zinderende climax.

Flaggi

'Flaggi' werd in 2013 uitgebracht als één van de eerste bouwstenen van HOUR ZERO en is tot op heden de best ontvangen single gebleven. "Flaggi" omschrijft het gevoel van onwetendheid en woede dat achter blijft na een tijd van leugens en bedrog binnen een relatie. De littekens die achter blijven helen niet, en tasten persoonlijkheid en ziel aan.

HOUR ZERO LIVE

Na het winnen van Parkstrijd 2014 was het aan HOUR ZERO de eer om het hoofdpodium van Parkfeest 2014 te betreden. Maanden aan voorbereidingen en twee bloedstollende voorrondes gingen hier aan vooraf, een droom werd waarheid: HOUR ZERO op het hoofdpodium van Parkfeest 2014.

HOUR ZERO speelde een eigen set van drie kwartier, aangevuld met één omgebouwde cover. Hieronder vind je een drietal live opnames van dit optreden.

MUSIC

Zet deze speler aan om te luisteren terwijl je de site bekijkt!

bottom of page